torsdag 31. januar 2008

Florianopolis - mer regn, daffing og shopping



(Mandag 28. og tirsdag 29. januar)

Vi foelte oss straks mer komfortable da vi hadde kommet oss i orden paa Florianopolis Palace Hotel (OK, det virker som vi er skikkelig bortskjemte, men det er altsaa ikke saaaaaa raaflott som det hoeres ut paa navnet!). Faktisk var vaeret veldig fint foerste del av dagen, saa vi slo oss like saa godt ned oppe paa taket av hotellet og slikket sol saa lenge det varte. Vi trasket ogsaa litt rundt i byen og gjorde oss kjent, og fant ut at dette er en noksaa fin og koselig by. Det er flotte parker, fine gaagater med mange butikker, og mange som lager stemning med musikk og show. Paa kvelden spiste vi middag paa en restaurant like ved hotellet. Vi har funnet ut at spisinga er det som opptar oss mest for tida, det er det vi bruker tid paa aa planlegge, og det er det eneste sikre, faste punktet vi har paa timeplanen hver dag. Litt paa grunn av regnet, synes vi at vi ikke har faatt gjort saa mye spennende som vi hadde oensket. Men men, itjnaa aa jaer me vaeret:)















Dagen etter var ogsaa preget av byvandring og butikkbesoek. Jentene begynner aa ha noen skopar aa velge i naa... Even og Arve dro og snakka med ei dame paa turistkontoret, for aa faa litt info om diverse baatturer og andre ting det er mulig aa finne paa her. Blant annet hadde noen et spesifikt oenske om aa dra i dyrepark, men det var det visst daarlig med.














Middagen denne kvelden var et nydelig herremaaltid av fisk og reker og det som godt er paa en av restaurantene vi har faat anbefalinger om. Saa stappmette at det nesten var synd paa oss, maatte vi gaa fra en hel haug med rester:)
Utsikt fra vinduet paa Tatoveringsjappa ! Plutselig var vi midt i karnevalet!

Ingen kommentarer: