lørdag 9. februar 2008

Lar Padilha!





Her er Lar :)


















Bygget for smaajentene:)













Karneval paa Barnehjemmet:)




Paa loerdag kom vi endelig fram til barnehjemmet Lar Padilha, som ligger paa landsbygda utafor Porto Allegre. I stedet for aa ta 6 timer, tok bussturen 13 timer, paa grunn av noe voldsomt til koe og stillstanhd paa motorveien. Og med en mann som snorket saa det runget i hele bussen bak oss, ble ikke dette vaar mest behagelige reise. Uansett, ble vi henta paa busstasjonen, og selve hoveddelen av denne turen var i gang. Vi har alle blitt veldig begeistra for ungene og folket paa Lar, og synes vi har blitt godt kjent med dem paa kort tid, og paa tross av kommunikasjonsvanskene. Vi har for det meste egentlig bare leika med barna og kost oss mens vi har vaert her. De er fleste er det lett aa komme i kontakt med, og det er ikke tvil om at vi har blitt glad i dem allerede, og dem i oss, virker det som. Det er fantastisk aa se hvor glade de er i kos og kroppskontakt, og vi faar oss en god porsjon klemmer hver dag. I tillegg er de ogsaa veldig kjaerlige med hverandre, og det virker som at de er flinke til aa taa vare paa hverandre. Noe annet nesten alle er fantastisk flinke til er aa danse. Tydelig at det sitter i kroppen deres fra de er smaa.

Her har vi faktisk ogsaa truffet en annen nordmann, Anniken, som er misjonaer og jobber frivillig paa barnehjemmet. Hun har vaert her ett aar foer og kan en del portugisisk, saa hun er til god hjelp for oss. Ble med henne med buss til Taquara en dag, en humpete, klam og svett busstur som ikke var saa stas. I taquara har vi Internettkafeer og alt av saanne ting som vi kan trenge.








Ungene gleder seg til "Praia"!















Endelig fremme:) Vindfull strand!




Just nu er vi i en liten lokal ferieby, et par timer fra Padilha. Dette var larernes/de voksnes store overraskelse til ungene, ei hel helg med strandliv og hotell, grilling og gitarspill og kos. De gjorde et stort nummer ut av aa komme med hint og aa forvirre dem, for aa gjoere dem skikkelig spente. Ungene er kjempeglade og vi koser oss sammen med dem. Naa skal vi spise is! Ciao!

2 kommentarer:

Skodje Idrettslag sa...

Hei! Godt å se at dere har det bra. Håper dere fortsatt får en fin tur. Fortsatt å kos dere, vær forsiktig og ta vare på hverandre. Vi gleder oss til Maria kommer hjem!

Hilsen Vegard og Cita

Unknown sa...

jau med slike "bonito mulheres" som dere ser jeg hvorfor de er så glad i å gi dere klemmer. hehehe