onsdag 9. januar 2008

1 uke til det bærer avsted!!

Da var blogg i boks. Dette for at alle dere der hjemme som savner oss så sårt skal kunne følge med på hvordan det går med oss, og, kanskje, bekymre dere litt mindre! :)
Nå er det bare en uke til vi drar. All undervisning er ferdig, og det eneste som gjenstår er en uke med reisenerver og slaraffenliv før vi setter oss på flyet til Sao Paulo, Brasil, tidlig om morgenen torsdag 17. januar. På flyplassen blir vi hentet av en som jobber på barnehjemmet vi skal besøke først, Abrac. Dette blir spennende!!!!
Etter to dager der drar vi videre til Rio De Janeiro, til våre foreldres store fortvilelse... men vi LOVER å være forsiktige!! Der skal vi kose oss i leiligheter på Copacobana i 4 dager, og, forhåpentligvis bli brune og fine ( ikke rebekka.. hun vil helst bare være fin!) Etter dette er det foreløbig uvisst hvor ferden bærer, men vi har ca 1 uke med bare kos før vi skal møte opp på Lar Padhila... we'll keep you updated! 25. februar vender vi nesen mot Norge, slaps og kuldegrader igjen, men vi vil , forhåpentligvis, leve på det vi har opplevd LEEEENGE...;)

Legger ut linkene til de to barnehjemma vi skal besøke :)

www.abrac.net

www.heiverden.no/newsread/news.asp?WCE=prosjekt&N=5049&L=1

ellers så lover vi å sende mange varme tanker fra Brasil!

Peace and Love

3 kommentarer:

Unknown sa...

Lykke til!Kos dere masse!!!!

Anonym sa...

Æsj! Har helt glemt å si god tur. Det var ikke helt meningen. God tur i allefall og kos dere masse. Ta vare på dere selv og vær forsiktige!

Torbjørn, Karoline, Monika, Yngve, Ingrid, Berit og Lene sa...

Hei hei. Fin blogg! Nesten like fin som vår:P (ct-baboons.blogspot.com) Håper dere har det fint, og god tur videre!