onsdag 23. januar 2008

Rock, Jesus og Taxistress

(22.januar)

Litt av en dag... Blogg, internett og marked var det eneste "fornuftige" paa tapetet. Even kjoepte tre ting til settekassa si og jentene kjoepte masse dilldall:)

Etter en kald og slitsom dag med mye frem og tilbake, bestemte vi oss for aa ta turen til Hard Rock cafe paa kvelden. Etter en skummel og laaaaang taxitur kom vi frem til stengte doerer!! Pga regnvaeret hadde de stengt tidligere for kvelden!!! I Rio bestemmer vaeret mye!

Vi gikk skuffa tilbake til taxien og dro tilbake til Copacabana. Der avsluttet vi kvelden med aa spise en ok middag. Siden det skulle stenge, maatte vi hive i oss maten. De kom til og med bort til oss og skrev paa bordet at vi maatte dra 00.05!!!


Troette og slitne dro vi tilbake til hotellet og la oss. Litt skuffet over den kalde og rare dagen, men morgendagen kunne bare bli bedre :)


Jesus i taaka (23.januar)

Vi hadde avtalt og ta taxi til Kristus-statuen kl 10.00.


Etter en heisatur med taxi ankom vi Kristus statuen med godt mot. Det var litt taakete paa vei opp, og det var det fortsatt paa toppen!


Han viste seg uten taake et lite minutt, og da rakk vi alle og ta noen halvfine bilder foer han igjen gjemte seg i taaka. Nesten litt magisk!


Til venstre ser du bilde av det av det som skulle vaert oss 6 med nydelig utsikt over Rio. Slik ble det ikke, men vaeret kan vi tross alt ikke gjoere noe med! Det hele var egentlig ganske komisk og vi kunne ikke annet enn le:) Flaksen vi hadde fra dagen foer skulle visst bare fortsette ;)







Her er noen av de bildene vi fikk tatt da det ble klarvaer:)















Maria og linselus Even foran "Cristo Redentor",
"Corcovado" eller som vi ville sagt "Jesus - statuen".

1 kommentar:

Torbjørn, Karoline, Monika, Yngve, Ingrid, Berit og Lene sa...

Hola!
Deres alle kjære Monika her (pluss de andre på gruppa da). Så flinke dere er til å oppdatere siden deres forresten! (Torbjørn jobber flittig med å oppdatere våres nå, så check it out.) Ser ut til at dere har det både og, men mest finfint virker det som, og det er flott! Hvordan går portugisisken? Her er alt bra, været er flott og prosjektet virker bra så langt. Beachen er svært vindblåst, men surfinga står det bra til med ,p Håper det er gra med dere alle, og at det er no diare(a) so far. (?)

Peace and love from Cape Town.