lørdag 26. januar 2008

Favelatur, strandliv og kamp paa Maracana!! :)

Torsdag sto vi opp tidlig aa dro paa guida tur i favelaen. Vi var alle veldig spente paa hva som ville moete oss der! Det var langt i fra saa gale som vi hadde trodd, og vi gikk alle derfra med en god foelelse.. Der var stort sett arbeidsfolk som bodde der, og langt mindre kriminalitet enn vi hadde forestilt oss! Mer livsglede og smil skal du lete lenge etter! Flere av oss kjoepte bilder som barna der hadde malt og selvproduserte cdér. Alt i alt en kjempe fin opplevelse!













Etter favelaturen gikk hele gjengen paa Copacobana for aa slikke sol. Der la vi oss paa litt falleferdige solsenger og koste oss med ett par oel hver. Kristine, Maria og Even stoooorkoste seg i de stooore boelgene! Det var foerst da vi skulle betale sjokket kom.... 286 reals!!!! Dette kan du gange med ca 3, saa faar du den norske prisen! Foelte oss litt svindlet der, men kunne ikke annet enn aa le..naa har vi vertfall laert aa spoerre om prisen FOER vi legger oss ned :) (dette gjelder ogsaa taxiturer....)



Om kvelden dro vi paa enooorme Maracana for aa faa med oss en kamp med Flamengos. (litt stoerre enn det vi er vant til paa kamp ja...) De fleste av oss kjoepte oss drakter, og vi er blitt store supportere!:P Vi kunne gaa fra stadion i gledesrus da laget vaart vant 4-1!! GOOOOO FLAMENGOS:)

























Dette var en dag full av opplevelser!!





1 kommentar:

Karianne sa...

Oiii, meu Maria! :D

Tudo bem?

Ååååh... jeg lengter tilbake! Noe sinnsykt! Men jeg må bare si: I told you so... det kunne være lurt med et noe gensere i kofferten :P haha..

Dere er så heldige! Er ikke Brasil verdens mest fantastiske sted å være, vel?

Jeg får helt abstinenser når jeg leser det dere skriver, og ser alle herlige bilder.

Dere må kose dere maks! Og ikke la dere lure av taxier og sleipe copacabanere. Nesten 300 reais? Meu deus! For hva da? Man betaler ikke mer enn 3 for en solseng og 3 for en øl... men det er vel turistsesong nå. Litt verre da.

Uansett, savner deg muito, meu amor! Beijos!