torsdag 31. januar 2008

Enda mer regn, tatoveringsplaner og samba ut i de seine nattetimer

(Onsdag 30. og torsdag 31. januar)

Vi hadde bestemt oss for at fint vaer = baattur i dag, i hvert fall for noen av oss. Men det saa saapass utrygt ut at bare Arve og Even satsa paa aa dra. Kan enkelt summeres opp i ett ord: fiasko. Det begynte aa oes poes plaskeregne mens vi venta paa havna, baatturen ble avlyst og vi fikk pengene igjen, og maatte deretter vaate og skuffa vende tilbake til hotellet. I stedet ble det mer markeds- og butikkvandring og flere nye klesplagg. Det har blitt prata mye om tatovering i loepet av turen, og denne dagen gikk vi til ei sjappe der de driver med saant. Maria er den som har vaert mest ivrig paa aa ta tatovering, og hun fant et fint motiv til aa ha nede paa foten. I tillegg mente baade Linni og Arve ogsaa etter hvert at de skulle gaa for en tattis. Desverre var sjappa stengt da vi kom tilbake etter litt tenking, saa det maatte utsettes. Vi bestemte oss for aa ta en langkveld og se paa nattelivet i Lagoa de coneciao, paa den andre sida av oeya, saa etter en middag paa hotellrestauranten, hoppet vi inn i et par taxier. Og visst var det liv! Det var fengende brasiliansk musikk og masse glade, dansende mennesker, baade heterofile og homofile, og med og uten rastafletter. Og makan som folk kunne roere paa seg! Det ble mye se og laer paa dansegulvet. Dunsten av hasj kunne ikke hindre at dette ble kjempemoro. Dansen gikk mildt sagt til kveldinga, og klokka viste fem og morgenkvist da vi kom hjem:)

I dag, torsdag, har regnet bare fortsatt, og det renner mange bekker smaa nedover gatene. Sto opp ganske seint, naturlig nok, og derfor har vi ikke gjort saa mye, bortsett fra aa sitte paa denne internettkafeen. Maria og de andre jentene gjorde et nytt forsoek paa aa faa tatt tattovering, men det var sannelig stengt der naa ogsaa. I utgangspunktet skulle vi sjekke ut i dag, men vi bestemte oss for aa ta ei natt til her, foer vi tar buss i morgen kveld. Da er den videre planen at Marylu fra Lar Padilha skal hente oss i Porto Allegre. Vet ikke helt hva resten av dagen i dag gaar med paa, men det som jo alltid er sikkert er at det blir spising, ikke saa spennende aa hoere om kanskje:) Skal proeve aa faa lagt ut flere bilder, for det er som kjent mye goeyere enn tekst! Over og ut, ola saa lenge.

1 kommentar:

Elisabet Dahl sa...

Morsomt å lese åssen dekkan har det på andre sida av jordkloden. Synd at værgudene ska gå så i mot, men viss det e ein liten trøst har været i trondheim vært sånn her: slaps-storm-regn-drittkaldt-slaps osv...
Gleder meg til å se noen bilder:) Ta bilde av noen morsomme folk Rebekka, så eg også kan få litt glede av det når du kommer heim..haha!
Håper turen videre og praksisen går bra:)

Klem fra Elisabet